Om prinsippene som skal mestres i LED-gatelysdesign

I følge gjeldende data blir LED-vegglampeprodusentene i Guiyang stadig mer brukt i livene våre. Det kan sies at det er nesten overalt i livene våre, og det har blitt en vakker natur i byen vår. For å kunne betjene mennesker bedre, er det nødvendig å mestre visse prinsipper i designprosessen, slik at den bedre kan tjene mennesker.

1. Å prioritere estetikk
Når du designer LED-vegglampeprodusenter, er det viktig å ta hensyn til gatelysenes estetikk, da rader med gatelys kan være en hodepine for å forskjønne miljøet i byen vår. Derfor, for å få det til å se mer estetisk tiltalende ut, må høyden på gatelysene tas i betraktning, og sikre at alle gatelys har samme høyde og moderat styrke. På denne måten, når lysene er tent, vil de gi folk en relativt komfortabel følelse. Vi må også vurdere avstanden mellom gatelysene, slik at folk kan føle at gatelysene er vakre fra alle vinkler.

2. Vurdere sikkerhetsfaktorer
Sikkerhet er et viktig tema i enhver situasjon. Ved utforming av LED-gatelys bør sikkerhet også tas i betraktning. Før prosjektering bør hele installasjonsprosessen analyseres for å sikre at lyktestolpen er godt installert. Kraften til lampebelastningen bør også vurderes for å sikre at hele systemet kan fungere godt. I tillegg bør høyden på lampen også vurderes, da lysforurensning er en av de fire viktigste forurensningene for tiden.

3. Vurder miljøvern og energisparingsspørsmål
Når du designer LED-vegglampeprodusenter, bør spørsmålet om miljøvern og energisparing også tas i betraktning, fordi gatelamper må tennes i relativt lang tid, så kraften til gatelamper trenger generelt ikke å være for stor, hovedsakelig for å spille en belysningsrolle og unngå å forårsake store mengder energisløsing.

Derfor, i prosessen med å designe LED-vegglampeprodusenter, er det nødvendig å mestre designprinsippene for å kunne betjene folk bedre.


Innleggstid: Aug-02-2024